Thema 

Het is de gewoonte op de RSW en op de LSW om alle onderdelen aan te passen op een thema. Het thema voor dit jaar is:

Binnenstebuiten

Frank is een superheld a.k.a. Crash. Tijdens een van zijn heldenacties gebeurt het ondenkbare. Crash raakt zijn superkrachten kwijt en wordt weer "gewoon" Frank. Tijdens de RSW gaat hij op zoek naar zijn krachten en probeert hij deze terug te winnen. Hoe kan hij ze terug winnen en heeft hij ze wel echt nodig? Samen met twee vriendinnen gaat hij op zoek naar deze antwoorden.

Dit thema gaat als een rode draad door het weekend middels sketches van ons thema team en in alle activiteiten.

Van jullie verwachten we ook het een en ander:

  • Themapresentatie:

Om te beginnen wordt er van jullie verwacht dat jullie een themapresentatie houden. Jullie krijgen voorafgaande aan het weekend een opdracht, zodat je die op je eigen clubhuis kunt voorbereiden. Tijdens het weekend krijgen jullie de gelegenheid om te laten zien wat jullie bedacht hebben. De jury kijkt over het algemeen naar creativiteit, originaliteit, attributen/ gebruikte materialen en uitvoering. Lees de opdracht goed, want daar staat in beschreven wat de voorwaarden zijn.

  • Aankleding:

Uiteraard verwachten wij dat de deelnemers zorgen voor themakleding conform het themaverhaal en hier kunnen de ploegen ook punten mee verdienen! Daarnaast zijn er extra punten te verdienen als je ook je eigen kampplaats aanpast aan het thema.

Je kunt dus al voor de wedstrijden beginnen met thema-voorbereidingen om in de stemming te komen en te werken aan een verrassing voor de jury.

 

  • Joker:

Let op! Iedere groep die meedoet moet tijdens het weekend een joker maken. Wat het precies wordt hoor je pas op het weekend zelf, maar jullie moeten wel zelf het knutselmateriaal voor meebrengen. Er moet iets van hout worden versierd, dus denk bijvoorbeeld aan:

- gekleurd papier         -  lijm,        - plakband          - schaar,

- verf en kwasten        - stiften      - textielstiften     - nietmachine

- gekleurd plastic enzovoorts….

Maak er wel iets moois van want ook hiervoor zijn punten te verdienen!

© Copyright 2018.