Skip to main content

Regionale Scouting Wedstrijden

Regio Drie Rivieren

Home
Informatie
Aanmelden
Foto's
Historie
Contact
Sponsors

Regionale Scouting Wedstrijden
19/20/21 Mei 2017
Bekijk ook onze facebook pagina: RSW 3 Rivieren
Het is de gewoonte op de RSW en op de LSW om alle onderdelen aan te passen op een thema.
Het thema voor dit jaar is:

Zuid-Amerika, we zien een expeditie. Een Wetenschapper, journaliste, twee scouts vinden een capsule. Daarin zit een boodschap over een parallelle wereld die aan het vergaan is. De enige oplossing is de Toekomstboom. Zoek de Toekomstboom, red onze wereld en red jezelf. In de boodschap zitten aanwijzingen waar de toekomstboom te vinden is. In de capsule zitten materialen de parallelle wereld te kunnen redden.

Er worden plannen gemaakt om de boom te gaan zoeken. Ze ontcijferen de aanwijzing waar de boom is.

De gouden Toekomstboom wordt gevonden. De Toekomstboom blijkt een portal van en naar de parallelle wereld, er komt een dubbelganger van de journaliste uit. Zij laat vallen dat er dino’s zijn, de wetenschapper wil gelijk door de boom de dino’s naar onze wereld halen.

De journaliste wil de portal gebruiken om er geld aan te verdienen. De scouts die willen de journaliste tegenhouden en die dubbelganger wil naar huis. Die gaat uiteindelijk weer terug door de portal.

De parallelle wereld wordt. De scouts moeten de boom omhakken om de kwade plannen van de journaliste tegen te houden. De scouts nemen nog wat zaden en enten mee om de toekomstboom opnieuw te planten.

Eind goed al goed of toch niet?

 RSW 2013 Trailer